logo
RNTV Live

Bărbat din Târgu Mureș, depistat de polițiști prahoveni cu remorcă neînmatriculată

razie-1
Erika Stoica

Poliția orașului Vălenii de Munte a fost activă în seara zilei de 22 februarie, când polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune de control pe șoselele din zonă. În timpul patrulării lor regulate, au oprit pentru verificări un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Târgu Mureș.

Verificările de rutină au adus la iveală mai multe nereguli serioase. Numerele de înmatriculare atribuite semiremorcii au fost identificate ca fiind retrase, iar autoutilitara condusă de șoferul în cauză nu avea inspecția tehnică periodică valabilă și nici asigurare auto obligatorie.

Conform procedurilor legale, s-a întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, sau cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tractor agricol sau forestier, fără îndeplinirea cerințelor legale.

Autoritățile desfășoară acum investigații amănunțite pentru a clarifica întregul context și pentru a lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu legislația în vigoare. Poliția continuă să asigure siguranța și respectarea legii pe drumurile publice, intervenind prompt în cazurile de nereguli și încălcări ale normelor legale.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor