Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Călărași, a fost surprins de polițiști în timp ce forța un alt șofer să accelereze pe Autostrada Soarelui pentru a-i permite să treacă. Bărbatul a primit o amendă de peste 3.400 de lei și i s-a suspendat permisul de conducere pentru 120 de zile.

Poliția Română avertizează cu privire la persistența acestui tip de comportament agresiv în trafic și își exprimă îngrijorarea față de astfel de incidente.

Reprezentanții Poliției Române au distribuit imaginile cu incidentul pe pagina lor de Facebook și au subliniat importanța conducerii responsabile și a respectului față de ceilalți participanți la trafic.

Această acțiune a poliției demonstrează că astfel de comportamente agresive în trafic nu sunt tolerate, iar cei care le comit vor fi sancționați în conformitate cu legea.

Poliția Română îndeamnă toți conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să conducă într-un mod sigur și responsabil pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *