logo
RNTV Live

Bărbat cercetat pentru furt de la bancomate în București

mai-multi-romani-bani-masina-chirie-nunta-sanatate-843678
Dumitrache Catalina

Un bărbat este cercetat de poliție după ce a montat un dispozitiv la mai multe bancomate din București, cu ajutorul căruia a reușit să fure bani. Ancheta a stabilit că persoanele care au încercat să scoată bani de la aceste bancomate au rămas cu banii blocați în dispozitivul respectiv.

Poliția Capitalei a anunțat că a efectuat o percheziție domiciliară într-un dosar penal legat de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, în care sunt implicate 7 acte materiale.

La baza anchetei stau plângerile depuse de două victime care au sesizat că le-au fost sustrași bani de la bancomate. Unul dintre bărbați a retras bani de la un bancomat situat în Sectorul 6 și a observat că i-au fost sustrași bani prin montarea unui dispozitiv artizanal peste fanta bancomatului. A doua victimă a reclamat că, imediat după ce a retras 4.000 de lei de la un bancomat din Sectorul 5, a constatat că banii au fost blocați într-un dispozitiv montat pe fanta de eliberare a numerarului, reușind ulterior să îi recupereze prin intermediul băncii.

Polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani ca principal suspect în comiterea acestor fapte. El este acuzat că a sustras sume de bani din bancomate prin montarea unui dispozitiv peste fanta de eliberare a numerarului. Cercetările au scos la iveală că acesta ar fi comis două astfel de fapte în Sectorul 5 și alte cinci în Sectorul 6.

Pentru a aduna probe, poliția a efectuat o percheziție la locuința suspectului, în urma căreia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cazul respectiv. Ancheta continuă pentru a stabili întreaga amploare a activităților infracționale ale bărbatului.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor