Polițiștii de la Poliția municipiului Ploiești au fost alertați , aseară, de către un cetățean cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut cu scuterul pe strada Torcători. Sosind la locul incidentului, autoritățile au constatat că individul a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp.

După testarea cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, depășind limita legală permisă. Bărbatul a fost ulterior transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii exacte a concentrației de alcool din sânge.

Accidentul a avut ca rezultat rănirea conducătorului scuterului, care a necesitat îngrijiri medicale de specialitate. În urma verificărilor, s-a descoperit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

În consecință, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *