persoane condamnate la închisoare tentativa de viol anchetatorii În loc să-şi protejeze fratele mai mic, un bărbat l-a batjocorit în repetate rânduri. Anchetatorii sunt şocaţi de explicaţia pe care o are pentru faptele sale/ Update

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au pus în executare trei mandate de aducere pe numele unor bărbați cu vârste între 37 și 42 de ani. Cei trei au fost duși la sediul poliției pentru audieri, fiind suspectați de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și șantaj.

Investigațiile desfășurate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște au relevat că, în seara de 25 iunie, pe strada Constantin Brâncoveanu din Târgoviște, un bărbat de 34 de ani a fost agresat fizic și cu obiecte contondente (posibil sticlă) de către cei trei suspecți. Motivul agresiunii ar fi fost constrângerea victimei de a returna 500 de lei, bani împrumutați anterior.

Examinarea medico-legală a victimei a constatat prezența unor leziuni traumatice care necesită mai multe zile de îngrijiri medicale.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 11 iulie au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, care a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru a aduna toate probele necesare și a dispune măsurile legale adecvate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews