În această după-amiază a avut loc ședința Consiliului Local. În timpul dezbaterilor, printre temele aflate în suspensie s-a regăsit și alocarea unei sume de bani din fondul de rezervă pentru evaluarea mărcilor “Petrolul”,  în vederea încredințării.

Reprezentantul ALDE, totodată și viceprimar al urbei, George Pană, a propus atribuirea sumei de 25.000 de lei pentru scopul mai sus prezentat iar consilierii prezenți la ședință au votat pentru acordarea acestei sume.

Contactat pentru a-și expune părerea vizavi de această decizie, Silviu Crângașu, președintele AJF Prahova, totodată și un apropiat al echipei Petrolul, a comentat următoarele: “Simt că totul este făcut pentru tergiversarea lucrurilor! Sunt curios care va fi părerea suporterilor și, mai mult, ca exemplu, de ce nu se dorește evaluarea răului făcut prin falimentarea Petrolului lui Dan Capră! Nu pot să nu remarc și lipsa de decizie și implicare în cazul zilei de 12 octombrie, probabil o zi oarecare pentru mulți dintre cei care stau la acea masă a conducătorilor orașului! Pentru <<petroliști>>, pentru ploieștenii cu inima la culorile galben-albastre, data aceea contează mai mult decât cred dânșii! Așa simt, acesta este crezul meu!” a spus Crângașu.

Pentru cei care nu cunosc, pe 12 octombrie se împlinesc 50 de ani de la singura victorie a unei echipe româneşti împotriva celebrei grupări engleze Liverpool…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *