logo
RNTV Live

Bani murdari din proxenetism! Oamenii legii ploieșteni pun astăzi punct unei afaceri care a durat șase ani!/ VIDEO

perchezitii în desfășuarea în Ilfov și Constanța
Erika Stoica

Polițiști de la Secția nr. 2 de Poliție Ploiești și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești sunt în misiune în această dimineață! Sunt efectuate 11 percheziții domiciliare în municipiile Ploiești și Craiova, în orașul Boldești – Scăeni și într-o comună din județul Prahova. Acțiunea vizează persoane suspectate de proxenetism.

Conform investigațiilor, între 2018 și 2024, un bărbat în vârstă de 36 de ani și o femeie de 25 de ani ar fi coordonat practicarea prostituției în diverse locuri din țară, cu scopul de a obține beneficii materiale. În plus, vor fi percheziționate locuințele unor persoane implicate în tranzacții financiare legate de această activitate ilegală.

Mai multe persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Operațiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova, Serviciul Criminalistic Prahova, Serviciul Criminalistic Dolj, Secției nr. 4 de Poliție Craiova, Poliției orașului Boldești – Scăeni, Secției Rurale de Poliție Bălțești și serviciilor pentru acțiuni speciale Prahova și Dolj, precum și al jandarmilor de la Gruparea Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor