logo
RNTV Live

AVOCATUL POPORULUI AJUNGE LA BUZĂU

Costin

Reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Ploieşti va fi prezent în municipiul Buzău, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Buzău şi pentru a primi petiţii. Intalnirea va avea loc joi.

Joi, 21 martie 2024, între orele 10:00 și 14:00, un reprezentant de la Biroul Teritorial Ploieşti din cadrul Avocatul Poporului, va fi prezent în municipiul Buzău.  Va acorda audienţe şi va primi petiţii. Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Buzău, situat în municipiul Buzău, pe Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 48. Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit. 

Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.                                                      

Se poate adresa Avocatului Poporului orice persoană care se simte nedreptăţită de faptele unui funcţionar public din cadrul autorităţilor centrale ori locale.

Pentru primirea în audienţă nu este necesară programarea, toate persoanele care se vor prezenta vor fi primite în audienţă.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor