Defense Romania - facebook

Miercuri după-amiază, avioanele de luptă Eurofighter ale Forțelor Aeriene Germane au ajuns la baza militară Mihail Kogălniceanu, lângă Constanța, conform reprezentanților Ambasadei Germaniei la București.

În săptămânile anterioare, au fost luate măsuri ample în pregătirea desfășurării contingentului german, compus din 150 de militari, conform unui comunicat de presă al Ambasadei Germaniei.

De la 27 noiembrie, patru avioane de luptă Eurofighter vor fi operaționale, consolidând apărarea aeriană la flancul sud-estic al NATO.

„Îi întâmpin cu căldură pe membrii contingentului german de intervenţie în România. Participând din nou la misiunea de poliţie aeriană întărită Air Policing South cu patru avioane de luptă Eurofighter, aratăm că suntem alături de aliatul nostru, România, şi colaborăm la securizarea teritoriului nostru aliat. Le mulţumesc partenerilor noştri români pentru ospitalitate şi pentru cooperarea excelentă”, a declarat ambasadorul Germaniei la Bucurelti, Peer Gebauer, conform Digi24.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *