logo
RNTV Live

Avertizare meteorologică emisă pentru următoarele zile

dn 1 ninsoare
Erika Stoica

În urma prognozelor meteorologice, autoritățile au emis o avertizare pentru schimbări semnificative în vremea din România, în intervalul 19 martie până la 21 martie, ora 20.0

în acest interval se așteaptă ca România să fie afectată de precipitații sub formă de ninsoare în nordul și centrul Moldovei, în timp ce sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, sudul și estul Transilvaniei vor avea parte de precipitații mixte. În zonele muntoase, cum ar fi Carpații Orientali și Meridionali, se prevăd ninsori moderate, cu posibilitatea depunerii unui nou strat de zăpadă.

CITESTE ȘI Utilajele de deszăpezire, în acțiune pe DN71 în Dâmbovița/ VIDEO

De asemenea, vor fi intensificări ale vântului cu rafale între 40 și 50 km/h, în special în estul și sud-estul țării, precum și în zonele muntoase.

Cetățenii sunt sfătuiți să fie atenți și să ia măsuri de precauție în deplasările pe drumurile publice, mai ales în zonele montane afectate de ninsori proaspete. Este important să fie la curent cu informările emise de autorități și să adopte măsuri adecvate pentru siguranța personală și a bunurilor lor.

Pentru informații actualizate și avertismente meteorologice, este recomandată consultarea canalelor oficiale de comunicare ale Administrației Naționale de Meteorologie și autorităților locale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor