logo
RNTV Live

Avertisment de la Poliția Română pentru șoferi! Nu circulați cu mai mult de 130km/oră pe autostrada-Aceștia au dat de un participant la trafic cu 171km iar permisul se suspendă 150 de zile

autostradaaglomerat_soarelui
Constantin Corina

La ora 15:00, pe autostrada A1, sectorul Râmnicu Vâlcea – Deva, polițiștii Biroului Poliția Autostrăzi A1 au intervenit în cazul unui incident în trafic. Un autoturism înmatriculat în județul Sibiu a fost depistat la kilometrul 325, pe sensul spre Râmnicu Vâlcea, circulând cu o viteză de 171 de kilometri/oră, într-o zonă unde limita legală de viteză era de 130 de kilometri/oră.

Autoturismul a fost observat la kilometrul 316, unde, la semnalul polițiștilor, a încălcat regulile de circulație, deviind din banda 2 în banda 1 și lovind o baliză.

În ciuda devierii traficului și semnalelor regulamentare ale polițiștilor, șoferul a refuzat să oprească, fiind nevoie de o urmărire pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri. Pe parcursul urmăririi, conducătorul auto a adoptat un comportament agresiv, schimbând frecvent benzile și circulând și pe banda de urgență. Autoturismul a fost oprit la kilometrul 296.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Porumbacu, județul Sibiu. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 5.610 lei pentru conducere agresivă, nerespectarea indicațiilor polițiștilor, circulație pe banda de urgență, folosirea telefonului mobil și deteriorarea balizei în încercarea de a evita oprirea.

Ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere pentru 150 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor