logo
RNTV Live

AUR pierde încă un senator

George-Simion-Claudiu-Tarziu-AUR-640×400
Theo Tănăsescu

Ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă este confirmată, iar curentul conservator se fragmentează între acesta și AUR! După ce Alternativa Dreaptă a reușit să se înscrie cu liste complete pentru alegerile europarlamentare, un nou pas politic a fost făcut în cadrul partidului condus de Adela Marza (Președinte) și Mircea Andrei (Secretar General).

Astfel, senatorul Adrian Costea, care reprezintă județul Ialomița, a părăsit formațiunea AUR și s-a înscris in Partidul Alternativa Dreapta.

”Voi rămâne mereu constant liniei politice conservatoare, de promovare a identității naționale și a valorilor fundamentale ale poporului român. Opțiunea mea este pentru Partidul Alternativa Dreaptă deoarece acesta este un Autentic partid conservator și de dreapta.”

AUR se dezintegrează în Parlament


Deputatul AUR Enachi Raisa şi-a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor demisia din partid, ea precizând că va activa ca independent.

„Vă anunţ că de astăzi îmi dau demisia şi nu mai fac parte din grupul AUR. Voi activa ca deputat independent”, a spus deputatul în şedinţa plenului Camerei Deputaţilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor