Într-un comunicat de presă emis marți, reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) susțin că nu sunt la curent cu conținutul dosarului referitor la presupuse fapte de „coruperea alegătorului” îndreptate împotriva liderilor AUR. Aceștia afirmă că informațiile au fost obținute prin intermediul presei și caracterizează demersul drept o ,,invenție politică” orchestrată pentru a compromite imaginea partidului.

AUR avertizează încă din 2023 că, în anul electoral 2024, vor apărea diverse fabricații menite să defăimeze partidul și să îi împiedice ascensiunea. În comunicat, AUR susține că modul în care se desfășoară acest demers încă de la începutul anului electoral este o tactică a sistemului pentru a influența rezultatele alegerilor din 2024 și pentru a stopa progresul AUR.

Reprezentanții partidului subliniază că nu au detaliile plângerii și că nu pot oferi informații despre aspecte pe care nu le cunosc. În plus, AUR respinge posibilitatea de a fi eliminat „printr-o hârtie venită la ordinul domnului Ciolacu” referitoare la presupusa „corupere a alegătorilor”. Aceștia afirmă că vor continua să lupte și să se opună presiunilor, subliniind că nu se vor lăsa intimidați și vor merge până la capăt în apărarea valorilor și a susținătorilor lor.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *