Reprezentanții AUR Prahova anunță că exclud orice colaborare cu PSD și PNL, atât la nivel local, cât și la nivel central. Anunțul a fost făcut de către deputatul Adrian Axinia în cadrul unei conferințe de presă, în care parlamentarul a prezentat si programul de guvernare al partidului din care face parte.

Alianța pentru Unirea Românilor excludeorice alianță cu partidele aflate în prezent la guvernare. Cel puțin așa susține deputatul AUR Prahova, Adrian Axinia.

Ba mai mult, parlamentarul susține că pe listele AUR nu vor fi promovate persoane care au ocupat sau ocupă funcții publice și care în trecut au fost membrii PSD sau PNL.

Totodată, liderul AUR a prezentat și programul de guvernare care conține 15 puncte și prin care partidul susține că va „reconstrui” România.  În opinia sa, unul dintre cele mai importante puncte din programul de guvernare îl reprezintă reformarea administrației centrale și locale.

În contextul alegerilor locale din 2024, deputatul Adrian Axinia a  mai anunțat, în cadrul conferinței de presă, că este pregătit să intre în lupta electorală pentru funcția de președinte al  Consiliului Județean Prahova.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *