logo
RNTV Live

AU VOTAT ÎMPOTRIVA REZILIERII

Costin

Propunerea de reziliere a contractelor pe care le are Rosal in Prahova a fost respinsa de reprezentantii primariilor in care sulubritatea este realizata de acest operator. Singura unitate teritorial administrativa care a votat pentru rezilierea contractului a fost municipiul Ploiesti.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriat pentru Managementul Deșeurilor Ploiești – Prahova” a propus în urmă cu ceva timp rezilierea contractelor cu Rosal din sectoarele care includ aproximativ 80 de localități. Motivul principal fost reprezentat de faptul că operatorul nu plătise redevența cuvenită către ADI Deșeuri pentru folosirea bunurilor puse la dispoziție de autorități. Dacă prima ședință a Adunării Generale nu a intrunit cvorumul necesar votului, la cea de-a doua ședință, care a avut loc miercuri, majoritatea a votat împotriva rezilierii.

Neplata redevenței către ADI nu a fost singurul motiv pentru care reprezentanții Primăriei Ploiești au dorit cu rezilierea contractului.

Rosal a plătit redevența pentru folosirea bunurilor între cele două ședințe.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor