Începând de astăzi, toate școlile din județul Prahova se pot înscrie la Cupa METIGLA, campionatul de baschet pentru gimnaziu si liceu. Sunt 35 de locuri disponibile pentru școlile care vor să participe.

Înscrierile au loc în perioada 2 – 22 mai 2023. Consultați regulamentul pentru toate informațiile legate de organizarea competiției: https://bit.ly/3HsuMxa

Iată care sunt pașii pentru înscriere:

1. Școala se înscrie în competiție folosind formularul: https://bit.ly/3ViciVR, prin profesorul de educație fizică și sport care se va ocupa de organizare în fiecare școală. După înscriere, profesorii vor primi pe email instrucțiunile pentru organizarea competiției.

2.  După înscrierea școlii, echipa se poate înscrie la Cupa Metigla prin intermediul profesorului de educație fizică și sport care se ocupă de organizarea competiției în școală.

Cupa Metigla este organizată cu sprijinul Inspectoratului Școlar Prahova, care a înscris competiția în calendarul școlar județean.

Cupa Metigla își propune să încurajeze sportul și un stil de viață activ în rândul tinerilor, oferindu-le și o oportunitate de voluntariat prin implicarea lor în organizarea competiției.

Sursă: Asociația Un Strop de Fericire

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *