Au ajutat la treburile gospodaresti pana au dat atacul. Doua persoane din Dambovita au ajuns sa dea socoteala oamenilor legii dupa ce au furat o importanta suma de bani din casa celui pe care-l ajutau la munca in gospodarie. Cercetarile in acest dosar sunt facute pentru furt calificat.

Un bărbat de 87 de ani, din Ghirdoveni,  a alertat polițiștii că i-a fost sustrasă suma de  15.000 de lei, din locuință.

Polițiștii dâmbovițeni au demarat imediat cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni. Intrând pe firul poveștii, anchetatorii  au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv două persoane de 14 și 40 de ani. Acestea s-ar fi aflat în curtea locuinței bărbatului pentru a-l ajuta la treburile din gospodărie.

La un moment dat, unul dintre aceștia ar fi pătruns în locuința care nu era asigurată și ar fi sustras banii care se aflau ascunși într-o sobă.  În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *