logo
RNTV Live

Atenționare pentru călătorii în Germania. Greve la Lufthansa

avion
Erika Stoica

Ministerul Afacerilor Externe aduce la cunoștința cetățenilor români care călătoresc în Germania despre planurile de grevă ale însoțitorilor de bord angajați ai companiei Lufthansa. Grevele sunt programate pentru marți, între orele 4:00 și 23:00, la Aeroportul Frankfurt am Main, și miercuri, în același interval orar, la Aeroportul Munchen.

Toate zborurile operate de Lufthansa cu plecare din cele două aeroporturi vor fi afectate. Pentru informații suplimentare, se recomandă consultarea paginilor de internet ale aeroporturilor: Frankfurt Airport și Munich Airport.

Cetățenii români aflați în dificultate pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale misiunii diplomatice și oficiilor consulare ale României din Germania. Apelurile vor fi redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de operatorii Call Center-ului în regim de permanență. De asemenea, pentru situații de urgență, se pun la dispoziție numere de telefon de permanență pentru fiecare oraș: Berlin, Bonn, Munchen și Stuttgart.

Pentru informații actualizate și recomandări, cetățenii români sunt sfătuiți să consulte paginile de internet ale misiunilor diplomatice și să utilizeze resursele online disponibile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor