logo
RNTV Live

Atenţie unde vă parcaţi maşina. Păţania unui ploieştean!

furt-din-masina
Mihai Constantinescu

Atenţie unde vă parcaţi maşina. Păţania unui ploieştean o să vă pună pe gănduri!

Omul şi-a parcat maşina şi a plecat liniştit la treaba lui. Nu şi-a dat seama că se va alege cu autotuismul percheziţionat centimetru cu centimetru pentru câteva lire şi câţiva lei. Dar tocmai asta s-a întâmplat iar autorii au fost tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. Din nefericire pentru ei au fost observaţi de un echipaj de jandarmi care a intervenit imediat şi au fost conduşi la poliţie.

Cercetările au concluzionat faptuş că unul dintre minori, în vârstă de 14 ani, domiciliat în județul Galați, fiind însoțit de ceilalți trei minori, ar fi pătruns în interiorul autoturismului aflat parcat, neasigurat, pe o stradă din municipiu, de unde ar fi sustras sumele de 20 de lire, 10 euro și 20 de lei, ulterior fugind de lângă autoturism, moment în care au fost depistați de jandarmi.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vatamate.

Față de reprezentanții legali ai minorilor a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/schimbari-la-varful…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor