logo
RNTV Live

Atenție la fraudele online!

Politia-Romana-Atentionare-Folosirea-Waze-Radare
Erika Stoica


Poliția lansează un avertisment categoric: “Atenție la fraudele online!” În ultima perioadă, internetul a fost invadat de promisiuni false de câștiguri imediate și substanțiale cu efort minim. Totul se desfășoară pe ecranul telefonului tău și cu puțin fler, poți observa că este doar ceva din rubrica de “skip”!

Cu toate acestea, poliția te îndeamnă să nu ignori aceste semne și să fii precaut. Pentru a te antrena și a recunoaște și evita astfel de fraude online, poți accesa platforma sigurantaonline.ro. Aici vei găsi resurse utile și informații despre cum să-ți protejezi identitatea și să eviți să devii o victimă a acestor scheme de înșelăciune online.

Într-o lume digitală plină de capcane, educația și conștientizarea sunt esențiale pentru a naviga în siguranță și pentru a-ți proteja bunurile și informațiile personale. Nu lua niciodată ofertele online de-a gata și verifică întotdeauna autenticitatea și fiabilitatea acestora înainte de a acționa.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor