logo
RNTV Live

Atenție! Întreruperi programate în furnizarea de energie electrică în Filipeștii de Pădure. Două zile la rand

Energia electrică se scumpeşte
Erika Stoica

Compania furnizoare de eectricitate ELECTRICA SA a anunțat Primăria Filipeștii de Pădure că va fi necesară întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică în anumite zone pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță. Iată detaliile programului de întreruperi:

Luni, 29 aprilie 2024: Interval orar: 08:30 – 14:00 zone afectate: blocurile de pe strada Gării și străzile Brebenei, Bâsceni și Gării.

Marți, 30 aprilie 2024: Interval orar: 08:00 – 14:00 zone afectate: Strada Liceului, Slăniceni, Principală și blocurile de pe strada Principală.

Aceste întreruperi sunt necesare pentru efectuarea unor lucrări de întreținere și modernizare a rețelei de distribuție a energiei electrice, iar programul a fost stabilit pentru a minimiza disconfortul pentru consumatori. Totuși, se recomandă utilizarea cu prudență a echipamentelor electrice și a aparatelor sensibile la întreruperile de curent în aceste intervale orare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

puslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor