logo
RNTV Live

Atelierul Spiridușilor în această sâmbătă în cadrul Fundației Județene de Tineret Ploiești! Vino să ajuți și tu la împachetatul cadourilor și intră în spiritul Crăciunului

Constantin Corina

Anul acesta, fundația aduce magia sărbătorilor mai aproape de comunitate invitând tinerii să se alăture lor într-o nobilă cauză, și anume aceea de a aduce zâmbete pe chipurile copiilor mai puțin norocoși.

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, în colaborare cu Asociația EURO SPIRIT, în cadrul programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, pregătește evenimentul intitulat „Atelierul Spiridușilor” — o Campanie de Donații ce va avea loc în perioada 11-16 decembrie 2023, la Casa Tineretului din Ploiești, situată pe strada Nicolae Simache, numărul 4.

Participanții sunt îndemnați să aducă diverse donații, printre care se numără jucării, hăinuțe, rechizite, dulciuri, cărți de colorat, decorațiuni de Crăciun și orice alte obiecte în stare bună, potrivite pentru a fi oferite copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani.

Evenimentul central al campaniei va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2023, începând cu ora 13:00, la Casa Tineretului.

Aici, participanții sunt invitați să se alăture procesului de împachetare a cadourilor și donațiilor destinate copiilor. Oferind materialele necesare pentru a împacheta 100 de cadouri, organizatorii încurajează participanții să aducă voie bună și, desigur, cadourile pregătite pentru cei mici.

Prin această campanie, organizatorii speră să inspire generozitate și solidaritate, creând astfel un Crăciun mai luminos pentru toți.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor