logo
RNTV Live

Atelierul de mărțișoare la Zoo Bucov/FOTO

430201702_1137928983898486_2386023874698619535_n
Erika Stoica

Astăzi, la Zoo Bucov, copiii au avut parte de o experiență minunată participând la “Atelierul de mărțișoare”, unde și-au dezvoltat creativitatea și abilitățile manuale într-un cadru plin de farmec și distracție.

Evenimentul a fost organizat într-un mod captivant, oferind copiilor ocazia de a se implica activ în confecționarea mărțișoarelor, simbol al primăverii și al tradiției românești. Inspirându-se din frumusețea și diversitatea animalelor de la zoo, micuții artiști au creat adevărate minunății, aducând la viață modele variate de mărțișoare.

Sub îndrumarea atentă a coordonatorilor, copiii au folosit materiale diverse și culori vibrante pentru a-și exprima imaginația și pentru a crea bijuterii unicat, fiecare cu povestea și personalitatea sa. De la modele clasice la creații inspirate de lumea animală, fiecare mărțișor realizat a fost încărcat cu emoție și bucurie, reprezentând o amintire de neuitat pentru cei mici.

Participarea la acest atelier nu a fost doar o ocazie de a învăța și de a crea, ci și un moment de bucurie și de conectare cu natura și cu lumea fascinantă a animalelor. Atmosfera plină de entuziasm și zâmbetele pe chipurile copiilor au transformat această plimbare la Zoo Bucov într-o experiență de neuitat, care va rămâne vie în inimile lor mult timp de acum înainte.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor