logo
RNTV Live

Astăzi începe „Direct din Trap”, cel mai mare festival de muzică urbană din Prahova

953060A9-8C5C-4BDE-8B2C-845C5EF42C86_1_201_a
Ștefan Petre

Festivalul „Direct din Trap”, desfășurat între 1 și 2 septembrie (în zilele de vineri și sâmbătă) aduce în Prahova nume importante ale industriei muzicale din România.

Tinerii din Ploiești și din împrejurimi sunt invitați la cel mai mare festival urban din județ, care va avea loc la Parcul Memorial „Constantin Stere” din Bucov.

Pe scenă vor urca artiști renumiți în rândul adolescenților, precum Killa Fonic (revenit acasă, în Ploiești, după o lungă pauză), Ian, IDK, Petre Ștefan, Albert NBN, Călinacho sau Blanco, dar și mai mulți newcomeri (Ștefan P3, AJ Lucas, Forry, Lucas, 23wers, Benzei) și 2 invitați speciali.

Mai mult, atmosfera de petrecere va fi întreținută de DJ Ipate, care va mixa între momentele susținute de rapperii și trapperii din line-up.

Doritorii își pot achiziționa bilete la intrarea în festival, prețurile acestora și programul festivalului fiind disponibile pe paginile oficiale Direct din Trap.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor