Intr-o perioada in care Romania este lovita de fenomene meteo extreme, sau calamitati chiar si in zone neatinse de astfel de nenorociri, oamenii se intereseaza si incheie tot mai des polite de asigurare pentru locuinte. Doar ca marea majoritatea opteaza pentru variante in care sa fie prevazute si dezastrele naturale. La polul opus se afla locuitorii care nu isi permit o astfel de asigurare. Polita PAD poate fi realizata si online, in cativa pasi simpli. Ghiseul.ro este unul dintre portalele care ofera posibilitatea emiterii unui astfel de document online.

Chiar daca sunt amenintati de manifestari ale fenomenelor meteo intense, sunt inca romani care nu s-au decis sa incheie o polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale. Polita PAD ne poate proteja locuinta in caz de daune cauzate de cutremur, inundatii, sau alunecari de teren. Comuna Telega, din Prahova, de pilda, a resimtit in urma cu aproximativ o luna furia naturii. De atunci, dupa ce mai multe case au fost inundate, doar cateva dintre persoanele afectate au incheiat o polita care sa le fereasca locuinta de astfel de fenomene naturale.

Sunt si localnici care au avut de suferit in urma alunecarilor de teren, insa, din lipsa banilor nu si-au putut permite o astfel de asigurare.

Romanii isi pot asigura locuintele prin serviciul PAID, astfel incat pierderile materiale suferite sa fie recuperate mai rapid. Politia PAD poate fi completata si online, pe mai multe platforme. Printre acestea si ghiseul.ro.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *