logo
RNTV Live

ASFALT PE LOTUL 1 AL AUTOSTRĂZII PLOIEȘTI – BUZĂU

Costin

Se lucrează intesn și s-a turnat și aflalt pe locul 1 al autostrazii Moldovei, Ploiești – Buzau.  Dacă se menține acest ritm, atunci este posibil ca anul acesta să putem circula pe A7, spun reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Irinel Ionel Scriosteanu, Secretar de stat – Ministerul Transporturilor, a postat imagini filmate cu drona pe lotul 1 al Autostrăzii Moldovei, Ploiești-Buzău.

Pe șantierul unde începe A7, mai exact pe lotul Dumbrava-Mizil, al Autostrăzii Ploiești – Buzău, antreprenorul execută lucrări atât la corpul traseului, cât și la toate cele 15 structuri.

S-a  început turnarea stratului de asfalt de bază în zona km 8 și km 11, pe ambele căi de rulare. Printre altele, pentru nodul rutier DN1D,  a fost realizată devierea DN1D sau toate bretelele aferente acestui nod rutier sunt la nivel de strat de formă.

Antreprenorul are mobilizate în șantier 645 persoane și 265 utilaje și echipamente de construcții. Lotul 1 este cuprins între Dumbrava (Autostrada București – Ploiești) – Mizil (DJ 100C) și are o lungime de 21 km.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor