Antrenorul Petrolului, Florin Pîrvu, s-a declarat mulțumit de elevii săi și i-a felicitat după victoria superbă obținută în fața Universității Craiova.

Tehnicianul „lupilor” a ținut să îi menționeze în discursul de la finalul partidei pe cei trei marcatori, Musi, Grozav și Huja. Totuși, el nu a uitat nici de căpitanul Valentin Țicu și a declarat că speră ca suspendarea acestuia să fie redusă în urma apelului.

Totodată, Pîrvu s-a arătat impresionat de reacția suporterilor olteni, care au început la un moment dat să aplaude reușitele echipei sale.

Aș începe prin a-mi felicita jucătorii, chiar dacă mi se reproșează asta. Au interpretat perfect planul tactic, ne-a ieșit tot ce am lucrat la antrenament.

Știam că ne așteaptă un meci greu și mă bucur că am reușit să câștigăm pe un teren unde nu prea s-a câștigat.

Nu pot să spun chiar tot, sunt lucruri pe care le discutăm, pe care le pregătim, cred foarte mult în acest grup, iar lumea trebuie să aibă puțină răbdare. Suntem în al doilea an de Liga 1, trebuie să avem răbdare.

Gicu e un jucător foarte valoros, care se antrenează foarte bine și poate decide jocuri. Azi a reușit să facă un meci excelent.

Mă bucur că Huja a înțeles tot ce am vorbit. A luat-o pas cu pas și pregătirea lui a fost foarte bună. E un jucător de mare caracter. A dat gol după pauză, ce poate fi mai frumos.

Musi a jucat într-o poziție în care nu mai jucase. Am crezut mult în el, e o pierdere pentru noi pentru meciul următor.

A contat mult și absența lui Bancu, le-a lipsit în seara asta. Vreau să fim foarte corecți, locul 7-9 este obiectivul nostru, dar dacă vom ajunge sus, nu ne vom da la o parte. La Ploiești, avem o mentalitate de învingători. Ca bonus, m-a impresionat publicul craiovean care a început să aplaude echipa noastră. Ce poate fi mai frumos?

Vali este un jucător foarte important, e o decizie foarte dură. Sperăm să i se reducă din etape, pentru că e un jucător tânăr, care are multe de spus.

Florin Pîrvu, la finalul meciului

Sursă: DigiSport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *