logo
RNTV Live

Artiștii prezenți la concertul de Ziua Copilului în Medgidia au primit amenințări cu moartea!

artisti-invitati-concertul-ziua-copilului-medgidia-amenintati-moartea-18901371
Constantin Corina

Artiștii invitați la concertul de Ziua Copilului din Medgidia au primit mesaje de amenințare cu moartea și au depus plângere la Poliție. În urma acestui incident, organizatorii evenimentului au decis să întărească măsurile de securitate.

Spectacolul, organizat azi de 1 Iunie de Primăria Municipiului Medgidia, este un eveniment dedicat copiilor și adolescenților, unde pe scenă au urcat Erika Isac, Rareș și Bogdan de la Ploiești.

Potrivit declarației Primăriei, în jurul prânzului, Erika Isac și Rareș au primit mesaje de amenințare cu moartea pe conturile lor de socializare. Ca urmare, artiștii au depus plângere la Poliție.

“Cei doi au fost avertizați să nu se prezinte pe scenă la Medgidia. Atât managerul cât și artiștii au informat organizatorii și, deoarece au luat amenințările în serios, au depus plângere la Poliția din Medgidia. În paralel, Primăria Municipiului Medgidia a notificat autoritățile competente pentru a lua toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța artiștilor prezenți la eveniment”, a declarat Primăria Medgidia.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor