logo
RNTV Live

Arțarul “Sycamore Gap Tree” de 200 de ani de lângă Zidul lui Hadrian în comitatul Northumberland, Anglia, a fost tăiat cu drujba.Faptasul a fost arestat.

1-175
Constantin Corina

Un arțar vechi de 200 de ani a fost taiat cu drujba, iar faptașul a fost arestat.

Un arbore renumit numit “Sycamore Gap Tree”, cu o vechime de 200 de ani, situat lângă Zidul lui Hadrian în comitatul Northumberland, Anglia, a fost intenționat tăiat cu drujba, provocând indignare și consternare.

Arborele a devenit celebru după ce a apărut într-o scenă cheie a filmului „Robin Hood: Prince Of Thieves” din 1991, cu Kevin Costner în rolul principal. Autoritățile au deschis o anchetă și au arestat un adolescent de 16 ani sub suspiciunea de distrugere intenționată.

Comunitatea este profund afectată de această pierdere tragică și vandalizare a unui arbore emblematic cu o istorie de cel puțin două secole, care era apreciat într-un peisaj spectaculos lângă Zidul lui Hadrian.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor