logo
RNTV Live

Armata Română este în operațiune de căutare a unei drone în Insula Mare a Brăilei

drona-misterioasa-camp-bistrita-nasaud-ancheta-756134
Constantin Corina

Operațiunea de căutare a Armatei Române are loc într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei, în urma reclamațiilor privind zgomote ciudate și imagini care ar indica prăbușirea unei posibile drone militare în zonă.

Pe 29 martie 2024, mai multe echipaje ale Armatei Române, Jandarmeriei, SRI și ISU au inițiat căutările pentru o presupusă dronă militară care ar fi căzut pe terenul unei ferme, după ce martorii au relatat că au auzit o bubuitură puternică.

Conform presei locale, localnicii au alertat șeful de fermă și Poliția de Frontieră. Martorii au furnizat un detaliu semnificativ: „A venit chiar pe direcția Podului, cel mai probabil dinspre Reni”.

Craterul rezultat are un diametru de aproximativ patru metri și este vizibil. Locul prăbușirii dronei se află la opt kilometri distanță de trecerea cu bacul dinspre municipiul Brăila spre Insula Mare a Brăilei.

Autoritățile, inclusiv Poliția și Jandarmeria, au izolat zona.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor