Renumitul actor Armand Assante va participa la cea de-a treia ediție a Buzău International Arts Festival. Este invitat de onoare al Buzău International Arts Festival. Publicul il va putea intalni pe actorul american pe data de 10 septembrie, ora 21.00, în spațiul dedicat din Piața Dacia, candva fi si o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Buzău International Arts Festival revine și anul acesta cu o ediție plină de surprize și atracții pentru iubitorii de cultură. Între 20 august și 17 septembrie, buzoienii vor putea asista la concerte de muzică jazz, rock, groovy sau acustică, spectacole de teatru independent, cu actori celebri sau tineri debutanți, proiecții de filme premiate sau premiere inedite, expoziții, lansări de carte, ateliere pentru copii și multe altele. Pe 20 septembrie, invitat de onoare este actorul american Armand Assante, cunoscut din filmele precum Gotti, The Odyssey sau American Gangster.

BIAF 2023 a început pe 20 august cu o paradă stradală și Distracție pe Bulevard și cu un super CONCERT WHITE MAHALA. Evenimentul se desfășoară până pe data de 17 septembrie!

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *