logo
RNTV Live

Arhiepiscopia Târgoviștei sare în ajutorul locuitorilor din Crevedia

daruri-din-partea-arhiepiscopiei-targovistei-pentru-locuitorii-din-crevedia-267678
Ștefan Petre

Sâmbătă, 9 septembrie 2023, cu binecuvântarea Înalt­prea­sfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, au fost donate 10.000 de sticle cu apă locuitorilor din Crevedia care au fost afectați de recenta tragedie care a zguduit întreaga țară.

În perioada ce urmează, Eparhia Târgoviștei va avea un rol activ în procesul de reconstrucție și reparație a locuințelor afectate de explozii.

În sprijinul victimelor, a avut de asemenea loc o campanie de donare de sânge la care au participat 302 preoți, alături de credincioșii lor, contribuind cu 102 litri de sânge.

În plus, eparhia a acordat sume de 5.000 de lei familiilor persoanelor decedate și s-a ocupat de organizarea înmormântării acestora. Familiile celor decedați primesc acum consiliere duhovnicească, iar celor afectați de explozii le-au fost oferite provizii alimentare și articole de igienă.

Sursă: Ziarul Lumina

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor