O noua performanta pentru tenisul de masa buzoian. Ovidiu Ionescu a reusit calificarea in finala  Feeder Open Otocec, turneu desfasurat in Slovenia. Din pacate, sportivul buzoian a pierdut finala in fata lui  Kirill Gerassimenko din Kazahstan, reusind sa aduca in Romania, doar medalia de argint.

Argint pentru buzoianul  Ovidiu Ionescu la turneul  Feeder Open Otocec  din Slovenia.

Cu evoluții remarcabile, sportivul român a cedat în finală în fața lui Kirill Gerassimenko din Kazahstan.

Până la meciul din finală, Ovidiu Ionescu a  trecut de Wong Qi Shen din Malaezia, Joe Seyfried din Franța, Matteo Mutti din Italia si de Robert Gardos din Austria. Ionescu l-a invins in acelasi turneu si pe buzoianul  Eduard Ionescu, în prezent legitimat la CSA Steaua București, cel mai valoros jucător sub 19 ani din Europa. Eduard Ionescu a obtinut trei medalii de aur la Campionatul European U 19.

Semifinala dintre cei doi a constituit poate cel mai frumos meci al turneului din Slovenia.
După ce au mers umăr la umăr în tot concursul, cu cinci victorii de fiecare, Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu s-au luptat direct pentru calificarea în finala probei de simplu.


Partida a fost castigată de veteranul Ovidiu Ionescu cu scorul de 3-1.

După pierderea finalei, Ovidiu Ionescu ,in vârstă de 34 de ani, se întoarce acasă cu medalia de argint, o performanță remarcabilă pentru tenisul de masă din România.

Astfel, componentul lotului național a încheiat pe podium încă o competiție internațională, în care a fost de neînvins până în meciul pentru trofeul probei de simplu.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *