logo
RNTV Live

Arabia Saudită, prima dată la Miss Univers

miss-as
Dudau Andreea Valentina

Pentru prima dată, Arabia Saudită trimite o concurentă la concursul Miss Univers!

Pentru prima dată în istoria sa, Arabia Saudită va fi reprezentată la concursul Miss Univers în acest an. Modelul Rumy Alqahtani a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, exprimându-și onoarea pentru această oportunitate.

“Sunt profund onorată să particip la concursul Miss Univers 2024. Este o premieră pentru Arabia Saudită în acest prestigios eveniment”, a scris frumoasa brunetă pe Instagram.

Rumy Alqahtani este un model consacrat pe podiumurile de modă din Riad și are deja în palmares titluri precum Miss Arabia Saudită, Miss Orientul Mijlociu, Miss Arab World Peace și Miss Woman. De-a lungul timpului, ea a reprezentat Arabia Saudită în numeroase competiții internaționale, inclusiv Miss Asia, Miss Arab Peace și Miss Europe.

Participarea Arabiei Saudite la concursul Miss Univers vine în contextul unei serii de reforme progresive inițiate de regat în ultimii ani, cu scopul de a moderniza și diversifica economia sa. În special, țara a făcut eforturi active pentru a promova turismul, deschizându-și porțile pentru vizitatorii internaționali și prezentând planuri ambițioase de dezvoltare a infrastructurii și a atracțiilor turistice. Pe lângă aceste reforme, Arabia Saudită s-a angajat în diverse inițiative menite să stimuleze inovația, antreprenoriatul și dezvoltarea culturală.

De asemenea, a făcut investiții semnificative în sectoare precum tehnologia și divertismentul, organizând evenimente și conferințe de mare anvergură pentru a promova potențialul său ca centru de creativitate și inovație.

În plus, în ultimii ani, Arabia Saudită a acordat mai multe drepturi femeilor sale, inclusiv ridicarea interdicției de a conduce.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor