Potrivit Ministrului Agriculturii, aproape 660.000 de fermieri și-au înaintat deja cererile unice de plată pentru campania din 2024/Termenul limită pentru depunere este pe 7 iunie!

Luni, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a anunțat că aproape 660.000 de fermieri au depus deja cereri unice de plată pentru campania din 2024.

Social-democratul a reamintit fermierilor că termenul limită pentru depunere este pe 7 iunie și că, conform noilor reguli ale Politicii Agricole Comune, nu mai există perioadă de depunere cu penalități după această dată. El a subliniat că, după 7 iunie, orice modificare a datelor din cererea de plată trebuie notificată în scris la APIA în termen de 15 zile de la data modificării.

Florin Barbu a exprimat recunoștința sa față de echipa APIA pentru eforturile lor continue în sprijinul fermierilor în depunerea documentelor necesare.

De asemenea, a asigurat fermierii că Ministerul Agriculturii își propune să înceapă plățile subvențiilor pentru fermieri la 16 octombrie, pentru a-i ajuta să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții. Aceasta este o prioritate constantă a ministerului pentru a sprijini comunitatea agricolă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *