logo
RNTV Live

Aproape 3000 de intervenții ale Poliției Române în doar 24 de ore

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Ștefan Petre

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 2.900 de solicitări ale cetățenilor, au fost constatate peste 8.500 de fapte contravenționale și 567 de permise de conducere au fost reținute.

La data de 8 august a.c., polițiștii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 302 acțiuni și au intervenit la 2.918 evenimente, dintre care 2.515 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

De asemenea, au fost depistate 16 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

În urma activităților, au fost sesizate 921 de posibile infracțiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 84 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 8.519 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.117.438 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 88 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 567 de permise de conducere, dintre care 238 pentru viteză, 49 pentru alcool și 4 pentru droguri.

Totodată, au fost retrase 268 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

Sursă: Poliția Română

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor