Utilizatorii Tinder vor fi cei care vor decide în cele din urmă dacă vor să se potrivească sau să trimită cuiva un Like, la fel ca în viața reală

Potrivit unui sondaj comandat de companie, peste 75% dintre cei singuri au spus că au discutat despre viața lor matrimoniale cu prietenii lor de mai multe ori pe lună.

Dar „matchmaker” nu are control asupra experienței în ceea ce privește de fapt glisarea la stânga sau la dreapta pe profilurile individuale, așa cum ar face-o dacă ți-ai preda telefonul. În schimb, utilizatorii Tinder vor fi cei care vor decide în cele din urmă dacă vor să se potrivească sau să trimită cuiva un Like, la fel ca în viața reală. În plus, prietenul care are în vedere meciurile tale nu va avea nevoie de un profil Tinder pentru a face acest lucru.

Asta înseamnă că poți cere prietenilor căsătoriți sau parteneri să participe la experiență fără a-i pune în probleme.

„De ani de zile, cei singuri și-au cerut prietenilor să-și ajute să-și găsească următorul meci pe Tinder, iar acum facem asta atât de ușor cu Tinder Matchmaker”, a menționat Melissa Hobley, director de marketing la Tinder, într-o declarație despre lansare.

„Tinder Matchmaker aduce cercul tău de încredere în călătoria ta de întâlnire și te ajută să vezi posibilitățile pe care le poți trece cu vederea din perspectiva celor mai apropiați”, a adăugat ea.

De asemenea, compania a colaborat cu cântărețul „Players” Coi Leray pentru a comercializa noua caracteristică. Într-un videoclip nou, ea va arăta în curând cum funcționează funcția „test de prieteni”.

Iată cum funcționează Tinder Matchmaker conform companiei:

  • O sesiune Tinder Matchmaker poate fi pornită direct de pe un card de profil sau în setările aplicației. Utilizatorii își pot partaja linkul unic cu până la 15 prieteni într-o perioadă de 24 de ore.
  • După ce urmărește linkul, se poate conecta fie la Tinder, fie poate continua ca invitat (după ce a completat o solicitare de verificare a vârstei și a acceptat termenii Tinder așa cum sunt subliniați).
  • Matchmakers au 24 de ore pentru a juca cupid înainte de expirarea sesiunii, unde pot recomanda profiluri pentru utilizatorul Tinder, dar nu vor putea să discute sau să trimită mesaje în numele lor.
  • Odată ce sesiunea expiră, utilizatorii Tinder vor avea ocazia să revizuiască profilurile pe care le apreciază partenerii lor. Profilurile care au primit un Like de la un matchmaker vor fi marcate ca „recomandare” (profilurile trimise cu Nu se vor schimba).
  • Utilizatorul Tinder încă face apelul final pentru cine să Like – dar acum știe pe cine își caută prietenii.

Lansată în 2012, Tinder este cea mai populară aplicație din lume pentru a întâlni oameni noi și a fost descărcată de peste 530 de milioane de ori. Aplicația este disponibilă în 190 de țări și peste 45 de limbi. Mai mult de jumătate din toți membrii au între 18 și 25 de ani. În 2022, Tinder a fost numită una dintre cele mai inovatoare companii din lume de către Fast Company.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *