Săptămâna trecută, echipa Google Home a lansat un Reddit AMA (Ask Me Anything), iar primul set de răspunsuri atinge widget-urile ecranului de pornire și suportul extins pentru notificarea camerei Wear OS.

Echipa a abordat modul în care camerele Nest mai vechi nu sunt încă disponibile în aplicația Google Home. Google a explicat cum „fiecare dispozitiv are propria sa complexitate și necesită migrarea infrastructurii și actualizări ale software-ului dispozitivului, pentru a se asigura că hardware-ul poate fi acceptat”.

Este destul de o provocare să luăm dispozitive concepute cu aproape un deceniu în urmă și să le aducem în aplicația Google Home, dar suntem încântați să aducem utilizatorii în această călătorie.

În mod similar, a reiterat că lucrează la aducerea Nest Protect, dar încă „nu poate împărtăși timpul deocamdată”.

Google caută să vă conecteze telefonul la Wi-Fi de acasă ca un semnal care contribuie la detectarea prezenței acasă/absent.

Echipa este conștientă de „discrepanța dintre Nest Hub și aplicația Google Home atunci când vine vorba de sistemele de securitate și explorează acest lucru”.

Evenimentul Made by Google este plin de produse și funcții noi, ca de obicei. Una dintre acestea este adăugarea de noi funcții de calitate a vieții în Google Home, cum ar fi notificări simplificate cu inteligență artificială generativă.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *