Sursă foto: Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un tânăr bucureștean, dispărut încă de pe 8 octombrie, este căutat intens în Bucegi. Azi, Poliția Capitalei a publicat un apel pentru găsirea sa.

Adolescentul ar fi spus familiei că merge la munte, doar că nimeni nu a mai auzit nimic de el de 17 zile. Între timp, salvamontiștii din Bucegi au avut mai multe operațiuni de căutare, inclusiv cu drone și echipaje cu elicopter, dar fără vreun rezultat.

„La data de 8 octombrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, în aceeaşi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 1, spunând familiei că merge la munte şi nu a mai revenit până în prezent. La data de 23 octombrie 2023, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului” a transmis astăzi Poliția Capitalei.

Tânărul dispărut se numeşte Mărăşescu Alexandru, are vârsta de 18 ani şi prezintă următoarele semnalmente:

• Înălţime: 1,70 m, greutate 50 kg, ochi căprui, constituţie slabă, ten alb, păr şaten mediu, faţă rotundă.

La data dispariţiei purta: pantaloni de trening bleumarin, hanorac negru, cu glugă, şapcă de culoare închisă, încălţăminte sport.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

DGPMB

Apelul vine atât de târziu pentru că aparținătorii și-au dat acordul cu privire la mediatizarea cazului abia luni, 23 octombrie 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *