Sursă foto: Ziarul Prahova

S-a stabilit perioada de înscriere în sezonul competițional 2023-2024 pentru echipele de fotbal din Prahova, de către Asociația Județeană de Fotbal (AJF).

Echipele de seniori se pot înscrie în competițiile organizate de AJF Prahova până la data de 31 iulie 2023. Pentru cele de juniori, perioada de înscriere este una mai lungă, ce se întinde până la data de 11 august 2023.

Modelele de cerere de înscriere se găsesc pe site-ul oficial AJF Prahova: www.frf-ajf.ro/prahova. Pe lângă cerere, pentru a înscrie o echipă se vor atașa copii dupa Certificatul de Identitate Sportivă, precum și Certificatul de Identitate Fiscală.

Forul condus de Silviu Crângașu anunță membrii afiliați care figurează în bazele de date cu debite restante față de AJF Prahova nu vor fi fi primiți în competițiile județene.


„Solicitarea de aprobare a cesiunii, dezafilierea cluburilor de drept privat cedente și afilierea cluburilor de drept public cesionare se pot formula cel târziu cu 15 zile înainte de începerea competiției la care urmează a participa clubul cesionar. Toate cererile vor fi însoțite de  documentele justificative.” – AJF Prahova

Totodată, jucătorii amatori pot solicita încetarea legitimării: detalii, AICI.

Ziarul Prahova notează că, la nivelul AJF, se preconizează deja modificări pentru viitorul sezon al Ligii A. Voința Vărbilău ar urma să devină CSC (Club Sportiv Comunal), iar Petrosport ar urma să preia locul celor de la Atletic United în primul eșalon județean.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *