logo
RNTV Live

ANUNȚ OFICIAL: Cum vor marca ploieștenii Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

403745080_659799102991605_712344968516605984_n
Ștefan Petre

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti și Primăria Municipiului Ploieşti invită cetățenii pe esplanada din fața Palatului Administrativ, în data de 3 decembrie 2023, de la ora 11:00, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic – Filiala Prahova, Asociația Sindrom Down Ploiești, Asociația Antreprenorilor de Fapte Bune, Asociația Dizabilitate și Prietenie, Partener Media – Colaborator InfoPloiestiCity, Asociația Nevăzătorilor din România– Filiala Prahova, Asociația Națională a Surzilor din România – Filiala Prahova, Asociația MasterPeace România și Centrul Cultural „Ion Manolescu” din Breaza.

Acțiunea are ca scop conștientizarea și sprijinirea persoanelor cu dizabilități, reprezentând un pas important către o societate incluzivă și empatică.

Toți locuitorii Municipiului Ploiești sunt încurajați să ni se alăture în această zi de conștientizare și recunoaștere a persoanelor cu dizabilități, pentru a marca împreună un moment de reflecție, de sensibilizare și de solidaritate.
Vă așteptăm să vă alăturați acestei inițiative!

transmit reprezentanții municipalității ploieștene.

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor