Sursă foto: ASSMB

Organizația Salvați Copiii a remis, pe adresa redacției RepublikaNews, o invitație la conferința de presă de joi, 11 mai 2023, începând cu ora 11.00, care va fi organizată cu ocazia dotării Secțiilor Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie ale Spitalului Clinic „Dr. I. Cantacuzino”.

Din anul 2012, Spitalul Clinic „Dr. I. Cantacuzino” și Organizația Salvați Copiii sunt parteneri în numeroase activități și evenimente pentru susținerea sănătății copiilor. În continuarea acestei colaborări, anul acesta, în cadrul programului de dotare a unităților medicale, Organizația Salvați Copiii va susține spitalul cu echipamente performante în valoare de 97.260 euro – un ecograf și un monitor AEEG, EEG.

„La evenimentul din 11 mai ne dorim să transmitem publicului importanța colaborării dintre instituțiile statului și ONG-uri, în vederea asigurării accesului la servicii medicale și sociale adecvate copiilor, gravidelor și mamelor. Vor participa mămici ale copiilor născuți prematur.” – transmit organizatorii.

Evenimentul are loc în cadrul amplei campanii de dotare a secțiilor de pediatrie și a maternităților din țară prin care Organizația Salvați Copiii susține reducerea mortalității infantile și îmbunătățirea stării de sănătate și nutriție a mamei și copilului.

Vă așteptăm în Amfiteatrul Spitalului, Strada Ion Movilă 5-7, București.

Persoană de contact:  Ștefania Mircea, Coordonator Program Salvați Copiii, 0745.375.148stefania.mircea@salvaticopiii.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *