Consultare publicăsursă foto Pavaza Carpatilor

Anunț împortant de la Primăria Măgureni

ANUNT DE ANULARE PROCEDURĂ DE ORGANIZARE A LICITAȚIEI PUBLICE PENTRU ÎNCHIRIEREA SPAȚIULUI NR. 2, CU SUPRAFATA DE 62,5 M.P. AFLAT ÎN INCINTA CENTRULUI MULTIFUNCȚIONAL, LA PARTER, CU DESTINAȚIA MEDICINĂ DE FAMILIE

Subscrisa, Primăria Comunei Măgureni, cu sediul administrativ în localitatea Măgureni, Str. Primăriei, nr.980, jud. Prahova, legal reprezentată prin primar dl. Iordache Gheorghe, precizează că procedura de închiriere prin licitație publică a Spațiului nr. 2 cu suprafața de 62,5 m.p. aflat în incinta Centrului Multifuncțional, la parter, cu destinația medicină de familie, organizată ca urmare a publicării anunțului licitației publice, într-un cotidian de circulație națională, cotidian de circulație locală și pe site-ul propriu al instituției, dar și în conformitate cu secțiunea a IV-a din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ cu modificările și completările ulterioare, a fost anulată în urma constatării neindeplinirii condiției din Fișa de date a procedurii, respectiv:     

,, Procedura de licitatie se poate desfăşura numai dacă în urma publicării anuntului de licitație au fost depuse cel putin doua oferte valabile”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *