logo
RNTV Live

Anunț important de la APA NOVA! Ploiești! Zonele în care va fi întreruptă alimentarea cu apă

rnews

Anunț important de la APA NOVA

Apa Nova Ploiești va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în anumite zone, pentru două ore, joi, 19 iulie.

“Joi, 19 iulie, APA NOVA Ploiești va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 10.00 – 12.00, pe strada Ivan Miciurin, strada Anul 1848 și pe Bulevardul Independenței (de la nr. 19 la nr. 27), în cadrul operațiunii de cuplare a noii conducte de pe strada Ivan Miciurin la rețeaua de distribuție a apei potabile din zonă.

Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Eventualele reclamații și solicitări de informații suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiești, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din rețeaua Telekom România, iar din alte rețele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil).”, se arată într-un comunicat al APA NOVA.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor