Vanity Fair

Anthony Hopkins a început într-o serie incredibil de impresionantă în cariera sa însă acesta încă ne surprinde prin rolul său în următorul film programat pentru 22 decembrie 2023 ,,Ultima sesiune a lui Freud”

Astăzi, 31 decembrie, celebrul actor împlineste varsta de 86 de ani. Cariera sa a început în teatru, iar în 1960, a fost distribuit în producția „Have a Tigarette” – produsă de Palace Theatre, Swansea. După acest rol, a petrecut câțiva ani luptându-se cu munca. Cu toate acestea, tânăra vedetă a atras atenția actorului britanic Sir Laurence Olivier, care l-a luat sub aripa sa ca substudent la Teatrul Național Regal.

Cu toate acestea, niciuna dintre filmele anterioare nu poate pregăti în mod adecvat publicul pentru profunzimea interpretării sale din Ultima sesiune a lui Freud, un film centrat pe contemplarea încheierii vieții cuiva și o reflecție asupra a tot ceea ce a precedat-o. Jucându-l pe legendarul psihanalist Sigmund Freud, Hopkins oferă încă o imagine excepțională și cu mai multe fațete, plină de inteligență, umor și durere. Legătura sa profundă cu materialul prinde cu adevărat viață în acest rol, făcându-l cu atât mai captivant.

Ultima sesiune a lui Freud este plasată în ajunul celui de-al Doilea Război Mondial și când, la sfârșitul vieții, Freud îl invită pe autorul iconic C.S. Lewis (Goode) la o dezbatere asupra existenței lui Dumnezeu. În mod inovator, filmul explorează relația unică a lui Freud cu fiica sa lesbiană Anna și dragostea neconvențională a lui Lewis cu mama celui mai bun prieten al său, împletind trecutul, prezentul și fantezia.

Goode a ocupat o serie de roluri în filme precum Downton Abbey, The Imitation Game, Match Point și The Lookout (în care a făcut un răufăcător înfricoșător). Aici, el este convingător ca intelectual care îl admiră clar pe Freud și dorește sincer să-l ajute să găsească consolare. Alege să joace rolul fără accent austriac, dar surprinde perfect vigoarea psihică a medicului, precum și fragilitatea sa fizică. Hopkins a avut o renaștere destul de uimitoare la sfârșitul carierei, iar această performanță poate fi adăugată la acea listă de realizări. Este regretabil că Brown continuă să se îndepărteze de analist de toate acele personaje minore străine.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *