logo
RNTV Live

ANM emite o avertizare: Cod Galben de instabilitate atmosferică

media-169372480573452100
Dumitrache Catalina

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabilă în perioada 3 septembrie, ora 10:00 – 4 septembrie, ora 06:00.

În această perioadă, se așteaptă instabilitate atmosferică accentuată, extinzându-se gradual dinspre nord-vestul teritoriului. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu rafale între 55 și 70 km/h, vijelii și grindină în regiunile Maramureș, Crișana, Banat, Transilvania, majoritatea Moldovei, precum și în nordul Olteniei și al Munteniei.

Cantitățile de apă vor fi semnificative, de 20 până la 25 de litri pe metru pătrat, iar local, în anumite zone, pot depăși 40 de litri pe metru pătrat. Aceste fenomene meteorologice se vor manifesta local pe parcursul nopții de duminică spre luni și în ziua de luni, inclusiv în regiunile sudice ale țării.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor