logo
RNTV Live

ANM au emis avertizare meteo

ploaie-1060×540
Erika Stoica

Meteorologii au emis o avertizare valabilă în intervalul 06 martie, ora 15 – 07 martie, ora 20. Vor fi precipitațiile care vor afecta mai multe regiuni ale țării în intervalul menționat.

În special, în zonele Banatului, Crișanei, Transilvaniei, Olteniei și vestului Moldovei se așteaptă precipitații locale moderate cantitativ. În zonele deluroase și montane, se prevăd acumulări de apă între 10 și 15 litri pe metru pătrat, iar izolat aceste cantități ar putea depăși 20 de litri pe metru pătrat.

Vor predomina ploile, însă pe timpul nopții, în Transilvania și Subcarpații Moldovei, se pot înregistra precipitații mixte. De asemenea, la munte, treptat, vor domina ninsorile, iar stratul de zăpadă se va depune.

În aceste condiții, se recomandă precauție în deplasări și respectarea regulilor de circulație, mai ales în zonele montane și deluroase, unde condițiile meteorologice pot fi mai dificile. Locuitorii sunt sfătuiți să fie pregătiți și să monitorizeze atent evoluția vremii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor