logo
RNTV Live

Andrei Virson, tânărul pugilist de la CSM Ploiești, strălucește la Turneul Internațional de Box „Dracula Open”!

box
Erika Stoica

Secția de box a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești își adaugă un nou nume de excepție în galeria sa de talente promițătoare, în persoana lui Andrei Virson, în vârstă de doar 16 ani. Acest tânăr sportiv a demonstrat încă o dată că are toate calitățile necesare pentru a ajunge în vârful performanței sportive, câștigând medalia de aur în categoria „46 kg” – juniori, în cadrul celei de-a III-a ediții a Turneului Internațional de Box „Dracula Open”.

Competiția desfășurată la Sala Sporturilor Olimpia a adunat la start 352 de sportivi din 26 de țări, iar Andrei Virson a reușit să impresioneze pe toată lumea cu abilitățile sale remarcabile în ring. Poreclit „Speedy” datorită vitezei sale și a reflexelor de neegalat, Virson și-a învins adversarii cu determinare și pasiune.

Finala împotriva lui Mateusz Adamski din Polonia a fost un moment de culminantă emoție pentru tânărul pugilist român. Cu o determinare de fier și o tehnică impresionantă, Virson a reușit să-și înscrie numele în istoria acestui turneu, demonstrând că este într-adevăr un campion în devenire.

„Mi-am dorit foarte mult să ies campion și, chiar dacă adversarul din finală a fost unul tare, am arătat că sunt cel mai bun. M-am simțit foarte bine având publicul alături și le dedic această victorie tuturor celor care m-au susținut. În spatele acestei performanțe este multă muncă alături de domnii Titi Tudor și Adrian Pîrlogea și vreau să continuăm la fel, pentru că visul meu este să boxez la Olimpiadă și să ajung campion mondial”, a declarat Virson în urma victoriei sale impresionante.

Bilanțul total al sportivilor de la CSM Ploiești în cadrul acestui turneu este unul impresionant, cu șapte medalii câștigate în total. Alături de medalia de aur a lui Virson, clubul adaugă alte șase medalii de bronz la palmaresul său, datorită performanțelor notabile ale altor sportivi precum Fabian Stroe, Cătălin Bănică, Mihai Mușat, Cristina Beatrice Căldărariu, Sabina Turcu și Diana Gheorghe.

Turneul Internațional de Box „Dracula Open” a fost organizat de Federația Română de Box în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești, reprezentând o oportunitate deosebită pentru tinerii sportivi de a-și demonstra talentul și abilitățile în fața unui public numeros și entuziast.

CSM Ploiești a trimis în competiție un total de 15 boxeri, reprezentând atât ramura feminină, cât și pe cea masculină, sub îndrumarea atentă a antrenorilor Titi Tudor și Adrian Pîrlogea, care au jucat un rol esențial în pregătirea și succesul echipei.

Prin astfel de performanțe remarcabile, tinerii sportivi precum Andrei Virson continuă să inspire și să aducă bucurie în inimile tuturor iubitorilor de sport din România, arătând că dedicarea și pasiunea sunt cheile succesului în orice domeniu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor