Sursa foto: Ego.ro

Andreea Esca a relatat o întâmplare jenantă în fața familiei soțului ei, Alexandre Eram, în timp ce se pregăteau să meargă în vacanță la Nisa.

În timp ce se aflau în aeroport, Esca a fost nevoită să deschidă valiza goală pe care o luase cu ea pentru a-și transporta cumpărăturile din Franța înapoi acasă. Aceasta a fost o experiență neplăcută pentru ea, deoarece s-a simțit jenată că a trebuit să explice situația în fața familiei soțului ei.

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo. Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi? Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a spus distrată Andreea Esca.

În momentul în care a ajuns la familia soțului ei, Andreea Esca a descoperit că unul dintre bagajele sale a dispărut. Ea s-a simțit jenată să le spună părinților lui Alexandre Eram că a luat cu ea un bagaj gol.

„Mi-aduc aminte că mă sunau, valiza plină nu se urcase deloc, căzuse de pe bandă, de plină ce era, nici măcar nu plecase undeva. Ea rămăsese în Aeroportul Otopeni.Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a adăugat Andreea Esca.

Sursa: avantaje.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *