Anda Adam a exprimat nemulțumirea că și-a pierdut accesul la toate conturile sale de Instagram și că, de trei săptămâni, se luptă să contacteze echipa aplicației pentru a rezolva această problemă, însă fără succes. Ea a comunicat prin intermediul unei postări pe Facebook: „Nu cred că merităm să rămânem pe o platformă care nu ne acordă importanța cuvenită”. Cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, artista a afirmat că a investit considerabile sume de bani în promovarea online și că a ajuns să piardă contracte semnificative din cauza acestei situații.

„Este groaznic ce mi s-a intamplat. De 3 saptamani tot astept un raspuns si pur si simplu marele Instagram da Ignore!

Fără niciun motiv aparent, au fost șterse peste noapte patru conturi! Acestea includ și contul meu de promovare online și contul brandului meu @adamandeveswimwear! Nu există nicio conexiune între ele, dar toate au fost eliminate!

Este inadmisibil asa ceva, atitudinea lor si faptul ca nu poti lua legatura cu absolut nimeni de la Instagram sa remedieze o situatie, mi se pare strigator la cer!”, a susținut Anda Adam, pe Facebook.

Artista a acuzat apoi Instagram că a comis un abuz și o escrocherie, deoarece ea a investit mii de euro în promovarea sa pe platformă, și de trei săptămâni a rămas fără conturi: „In plina vara, colectie de costume de baie noua si de o luna nu mai existam ca brand si au disparut 20.000 de followersi care erau clientii nostri. Ce sa mai zic de contul meu cu BIFA si 1.3 milioane. Multumeac Instagram pt abuzurile facute!Nu meritati sa mai stam pe platforma voastra de 3 lei ,sincer! Ce faceti se cheama escrocherie! Am investit mii de euro in campanii de promovare si am pierdut 5 contracte datorita ignorantei si greselii voastre,pe care nici nu va intereseaza sa o remediati! Rusine!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *